Annons

Annons


What raggare do

Rubriken kommer av att jag lyssnar och konstant har Maroons 5s What lovers do på hjärnan. Familjens favoritlåt och sommarens soundtrack!

Denna låt lyssnade vi dock inte på i raggarbilen i lördags. Power meet i Lidköping är en enorm träff för bilintresserade en gång om året. 100 000 pers kommer sättande i sina amerikanare och sen shoppas det, man beundrar varandras bilar och så festar man. Och eftersom vi bor nära Lidköping och jag dessutom kommer från en rätt så gedigen raggarsläkt missade jag inte chansen att cruisa ett par varv i lördags. Hela familjen och min systers familj var med och vi var inte hemma förrän efter midnatt. Inte så mycket festande på oss då förstås, men ändå kul att vara del av den här i mina ögon på samma gång så oerhört konstiga men samtidigt hematama kultur. En Bonneville och en Caprice knödde vi in oss i.

Annons

Kontraster! Har så många av dem i mitt liv, och jag gillar det. Mycket!


(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar