Annons

Annons


Testar: undergörande (sägs det!) laserbehandling

Nu har det tasslats om en behandling som heter Clear and Brilliant på så många håll, att min nyfikenhet inte kunde hållas sig borta längre. Med smala, små laserpulsar skadas huden (medvetet då alltså) och tar solfläckar med sig på köpet – dessutom ska hyn bli otrolig i sin lyster och små rynkor mindre framträdande när ny, pigg, fräsch hy kryper fram istället.

Annons

Usch. Jag är så dubbel till sådant här: Det är vi kanske allihop? Å ena sidan är väl lite åldrande inte så farligt? Jag tycker att en klok kvinnas många år i livet ska synas, det ger ju liksom pondus. För egen del är jag egentligen inte speciellt intresserad av att misstas för en 29-åring – samtidigt känns ord som ”lyster” och ”pigg” som lockande små juveler som jag inte riktigt kan hålla mig borta från. Tricket är kanske att dra någon slags gräns för sig själv: smink? Ja. Behandlingar av det här slagit? Tydligen, ja. Justeringar som ändrar utseendet? Nej. Men vem vet, vips sitter jag där med kniven i skinnet och tycker att det känns helt rimligt också?

Ska hur som helst bli spännande att se resultatet av detta. Nu jävlar ska det lystras hörni! Som en disco-kula ska jag skimra, annars blir det pengarna tillbaka tack så mycket!

Hur tänker ni kring det här med att bli äldre och hur det påverkar utseendet?

PS Nu kom jag på att det känns löjligt att skriva om detta mitt i brinnande knytblus-krig. Men jag tänker att vi kanske tar knytblusen och alla tankar som snurrar i huvudet kring detta i podden som kommer på måndag!


12 kommentarer till “Testar: undergörande (sägs det!) laserbehandling”

 1. Folk får göra hur och vad dom vill, men jag känner nog en sak. De som gjort lite större ingrepp, oftast med kniv eller typ lagt in fillers i ansiktet…det blir sällan snyggt…eller..?!
  Ofta syns det så väl på nåt vis, och någon föryngrande effekt tycker jag sällan att det ger. Snarare tvärt om. Ser ofta bilder i sociala medier på tjejer som är runt 30 och har gjort lite diverse (och är öppna med det) och jag tycker de ser äldre ut än vad de är… Behandlingar för lyster och klar hud, ja tack! Nåt mer….näe.

 2. Jag håller med de tidigare kommentarerna. Själv är jag nöjd med mitt utseende. Jag är 42år och det enda som jag eventuellt önskade var annorlunda är mina läppar. De är alltid torra och rynkiga. Jag vet inte vad jag kunde göra med dem. Ingen botox men ngt fuktgivande.

 3. Och jag testar att kommentera igen (inte funkat för mig tidigare på nya bloggen) Instämmer med tidigare kommentatorer. Var och en får givetvis göra som man vill, själv tycker jag dock oftast inte det blir ngn förbättring alls med fillers, botox och allt vad det heter, ser lite ”vaxartat” ut och vederbörande ser lite svullen och ja, faktiskt rent av plufsig ut ist. ( när man ser innan/efter bilder,alltså) Men det är ju mitt tycke & smak. Däremot är syror asbra för fukt och lyster och för i princip all typ av hy, ”problem” el inte. Det enda jag sörjer idag är att det inte fanns tillgängligt när man som jag härjade i ansiktet för att hålla finnar odyl.stången i yngre dagar, gud om jag hade haft tillgång till det jag vet idag alltså, då hade många tårar sparats…

  1. Och nu funkade det att kommentera! De provar ett nytt kommentarsystem i min blogg. Då tolkar jag det som att du gillar detta bättre?

 4. Vill gärna höra hur det gick, gjorde det ont och hur röd är man efteråt? Har själv funderar på denna behandlingen 🙂

 5. Att sköta sin hud, sin kropp är väl utmärkt men att ”stoppa” åldrandet är väl lite knasigt, haha. De där fina rynkorna de är ju bara ett tecken på livet, att se en härlig kvinna i silvrigt hår, lite rynkor och ett gott skratt hur underbart är inte det.
  Men som sagt det är tur var och en får bestämma över sin kropp och sitt liv, ja ännu i alla fall.
  Må så gott/MH

 6. Jag är 40 år och tycker om mina begynnande rynkor. Men de där grå hårstråna som nu ör väääldigt många kan jag inte acceptera över huvud taget och färgar håret för att slippa se dem! Det lustiga är att jag har en kollega som också ör 40 och hennes hår är så vackert grått, hon färgar inte och hon ör så vacker!

 7. Står såhär på ehlc.se: Eftersom även ögat innehåller pigment, precis som huden, får du också skyddsglasögon att ha på dig under behandlingen. Vi vill inte att ljuset ska riskera att påverka ögonen.
  På bilden syns inga glasögon, eller ska man inte absolut ha det?

 8. Hej, lite sen kommentar här, men för mig är det inte så att man måste dra en gräns att vissa ingrepp/åtgärder är ok att göra och vissa är inte ok. Allt handlar om vad man har för smak och vad man tycker är snyggt. Är 40 + och kan tänka mig flera typer av ingrepp dvs botox/fillers så länge det ser naturligt ut o då menar jag så naturligt att ingen ens märker någon skillnad. Har testat både botox o filler i ”argrynkan” och ingen jävel har märkt nått, men jag tycker jag ser fräschare ut:) Dessutom kan botox fixa till asymmetrier i ansiktet vilket är fantastiskt tycker jag, då mitt ena öga hänger lite mer än det andra. För egen del vill jag t ex inte injicera något i läpparna för att jag helt enkelt tycker det är fult. Och så tycker jag kråksparkarna vid ögonen är snygga. De här” vaxade” personerna ni nämner har antagligen gjort för mycket (typ blivit beroende) el gått till fel behandlare/klinik.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar