Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv i den inspirerande och bubblande stad som Los Angeles är. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons

Konst av Tomas Vagner och den perfekta julklappen

Den här bloggen är otrolig på en massa sätta, för mig rent personligen menar jag nu alltså. Som att en läsare identifierade att min smak och vårt hem passade så perfekt ihop med konsten hennes man Tomas Vagner gör. Så hon hörde av sig till mig, jag kollade in Tomas hemsida och fastnade för typ allt. Abstrakt naturkonst – så right upp i alleyn för en person som har skogen, Vänern och havet som sina lyckoplatser. Älskar också den råa kanvasen, storleken och att tavlan hänger ut från väggen utan ram. Så skönt att välja bort övermöblering och istället ha den här vackra väggen att titta på. Så rofyllt men också en påminnare om vad som är viktigt för mig!

Annons
Annons

Tomas gör också helt fantastiska posters på Poshter.se – ganska perfekt att ge någon i julklapp! Något personligt som varar en evighet!

3 kommentarer till “Konst av Tomas Vagner och den perfekta julklappen”

 1. A-mammanamamma2.wordpress.com skriver: 10 december, 2019

  Kul! Färgen och känslan påminner mig om Anette Floss målningar, tips: https://anettefloss.com/


 2. Susanne skriver: 10 december, 2019

  Ok, då kommer jag också med värsta bra tipset som verkar vara right up your alley: Jonas Silfversten Bergman.

  Up and coming konstnär som säljs bland annat på Artby, alltså lite billigare numrerade prints här: https://www.artby.com/collections/jonas-silfversten-bergman

  Hans (canavas-utan-ram-som du gillar) konst ser du här: https://jonas.silfversten.se/Doubled-up-but-still-unresolved

  TIPZ!


  1. Cecilia Blankens skriver: 10 december, 2019

   Åh vad KUL! Stort tack!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/okategoriserade/bra-forandringar-vi-alla-kan-gora/