Ett av mina bästa matminnen är en rätt min kompis Patrik, Kristins snubbe, lagade när han jobbade på en resaturang i Göteborg (det gör han i och för sig fortfarande. Jobbar på en restaurang i Göteborg. Fast en annan). Det var tonfisk och sesam och någon dipp och någon buljong. Asch. Jag minns inte. Men jag minns hur det smakade. Och att mina smaklökar löper amok bara jag tänker på den där rätten. En gång, efter mycket tjat, hade Patrik lovat att göra den igen. Hemma hos familjen Johansson i Göteborg. Sabla skit, sa jag, när jag samma dag jag skulle åka fick magsjuka och tvingades ställa in. Hur som helst. Ni vet väl att min bästis-Kristin flyttat sin helt otroliga matblogg till Loppi.se. Ni behöver bara den här bloggen, jag lovar er. Eller ja. Min blogg också förstås. Men jag menar, i matbloggsväg. Kristin är ensamt ansvarig för att min matlagning och framför allt min matlagningsbredd utvecklats på ett enormt positivt sätt sedan hon började blogga. Charlotta som är en grundarna bakom Loppi.se vill också att jag tipsar er läsare om Blog Jam Session som går av staplen på Café Opera den 10 mars, en eftermiddag med coachning och inspiration för alla som bloggar och vill utveckla sin blogg, eller som funderar på att starta en!