Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons

Tipsar-tisdag!

 


Podd

Det här är mina vänner Peppe och Magnus – de har ätit samma middag varje dag i tolv år. Peppe är också en av två poddkollegor i Skåpet med Blankens, Swanberg och Öhman och om detta med maten och mycket annat pratar vi i veckans avsnitt. Har du inte lyssnat än borde du göra det nu! Här!

Annons
AnnonsHatt

Ännu en bild på Peppe! Jag är gärna en person som har hatt. När jag hittar en jag gillar. Älskar att ha för dåliga hårdagar och för att få fart på en outfit som känns lite tråkig. Nu väntar jag spänt på leverans av hatten Sand Storm från Franka Fedora 

Annons


Franka Fedora är ett svenskt och kvinnligt ägt företag – och sådana bestämmer vi oss för att stötta nu va? Och det säger jag inte av egenintresse utan för att det är det enda rimliga med tanke på hur djupt skevt och orättvist entreprenörslivet slår mot kvinnor.

Utemöbler

Här är det kanske ni som ska tipsa mig, men var sjutton hittar man snyggast utemöbler egentligen? Något som känns modernt men klassiskt och inte i plast – ett matbord är det främst jag jagar.


Något sådant här – fast gärna större? Och gärna begagnat så klart! Denna ovan är från Brafab. Gillar men inte till 100 % – så vart letar jag?

5 kommentarer till “Tipsar-tisdag!”

 1. Malin skriver: 16 juni, 2021

  Tycker dessa är läckra och designade av min gamla gymnasievän utanför Skövde. Vet dock inte om de säljer längre, men kanske värt att kolla.

  https://instagram.com/_svana_?utm_medium=copy_link


  1. Cecilia Blankens skriver: 19 juni, 2021

   Verkligen superfina!


 2. Marie skriver: 16 juni, 2021

  Kan du inte gjuta en bordsskiva?


 3. Elin skriver: 18 juni, 2021

  Vi fyndade bauhausstolar i rotting på blocket till vårt 60-talshus. De finns nog kvar på blocket. Han hade hur många som helst. Dock i gbg men om du är i stugan är det ju inte superlångt väl? Det fanns med karm och även utan karm. Med rottingsits och med träsits.


 4. Sanna skriver: 10 augusti, 2021

  Blir ju hysterisk nyfiken- vad äter de till middag?? 😀


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/langhelg-med-student-och-stuga/