Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons
Inlägget innehåller affiliate-länkar

Tipsar-tisdag! Tema:badkläder

Den här artikeln innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Kära vänner – jag har letat snygga badkläder så länge och så mycket att mitt instagramflöde numer bara är baddräktsannonser. Så jag tänkte tipsa om några jag hittat och gillat – mycket från & Other stories som jag tycker gör bra baddräkter – och med bra menar jag att de inte är supertunna och har vettiga skärningar som håller saker på plats och inte klyver rumpa och bröst i allt för många delar (förutsatt att du valt rätt storlek).

 

te

Jag gillar inte vaddering i baddräktskupan, det blir så blött och tjockt och klumpigt när man badar. Men en liten byst passar väldigt fint med en större urringning tycker jag. Den här har också en söm precis under livet, så att brösten liksom hamnar på rätt sida utan att tryckas upp för högt. Gillar också att tyget är tjockt och har struktur – väldigt förlåtande och smickrande!

Har gått upp en storlek från min vanliga storlek i denna!

Gillar du urringning kan jag också tipsa om denna, som är en väldans härlig baddräkt (reklamlänk via Apprl) om det är något lite mer sassy du letar efter. Även här är det absolut en bra ide att gå upp i storlek (iallafall om du som jag har lite lång överkropp? Alla baddräkter äter sig in mellan skinkorna om jag inte går upp i storlek)

Den här bikinin har jag spanat på länge – vågade inte köpa online eftersom jag trodde den breda trosan inte skulle vara vänlig mot röven, rent utseendemässigt. Men där hade jag fel märkte jag när jag provade den. Den här från By Malena Birger är verkligen toppen och – tror jag – bra för de flesta kroppstyper och bröststorlekar. Ingen vadering men lite rynk som gör att allt ändå sitter på ett fördelaktigt vis. Överlag mycket bra badkläder med vettig passform (vettig som i att den sitter där den ska och varken känns för lite eller som en mormorsbadplagg)

Sen har vi den här prickiga saken! Jag gillar den för att den har ruffles runt resåren och sitter mjukt mot skinnet, utan att skära in. Vet inte hur bra den är att bada i, den kanske inte sitter uppe alls? Men att sola i känns den perfekt!

 

Andra baddräkter jag spanat på: Denna från Arket. (reklamlänk via Apprl) Stilren och fin särskilt på en kurvigare kropp tror jag?

 

Har ni några favoritmärken på badkläder så dela gärna med er! Att hitta en baddräkt som sitter snyggt och passar är inte lätt alls, men när det väl händer är man ju så glad!

22 kommentarer till “Tipsar-tisdag! Tema:badkläder”

 1. Em skriver: 1 juni, 2021

  Jag älskar detta inlägg så mycket! Du är ju snygg som få men gud vad bra jag mår av att få se lite vanliga bilder från en vanlig klädkammare. Tack!


 2. Anna skriver: 2 juni, 2021

  Intressant inlägg under min egna jakt efter bra rimliga badkläder. Har baddräkten som är blå och vit lite vaddering i bysten? Eller är det ”bara tyg”?
  Tack för trevlig blogg och inspiration!


  1. Cecilia Blankens skriver: 3 juni, 2021

   Mej, inte vaddering men ändå tjock i känslan? Kanske många lager tyg? Kändes väldigt nipple safe i iallafall!


 3. Ems skriver: 2 juni, 2021

  Du är ju snygg som få men gudars vad glad det gjorde mig att få se en vanlig spegelbild i en vanlig klädkammare! Tack!


  1. Cecilia Blankens skriver: 3 juni, 2021

   Vad kul att du känner så! Tack för pepp!


 4. Emm skriver: 2 juni, 2021

  I stort sett ett omöjligt uppdrag tycker jag. Bikini ibland, baddräkt aldrig Behöver 70E upptill vilket gör alternativen få, i alla fall om det ska hålla sig inom en rimlig budget. Så om någon har tips tar jag enormt tacksamt emot!


 5. Sara skriver: 2 juni, 2021

  Jag tantbadar mest hela tiden så det är inte så kritiskt att bikinin sitter så hårt så det är inte ett kriterium jag använt vid köp. Det borde det varit insåg jag för ett par år sedan vid ett besök på Skara Sommarland då jag flashade tuttarna vid varje vattenrutschbana. Numera använder jag rejäl baddräkt när det vankas vattenland.


  1. Cecilia Blankens skriver: 3 juni, 2021

   Hahaha, känner igen det där!


 6. Elin Andersson skriver: 2 juni, 2021

  Dröm att ha små bröst som man kan packa in i en snygg bikini!

  Jag har prövat varenda bikini och baddräkt i detta avlånga land. Men har väl insett att det är bara för mig att klampa in på en sån tant underklädesaffär och be nån redig kassörska om hjälp att packa in dom.
  Varenda bikini eller baddräkt från kedja är antingen för små över baken eller för små över brösten. Då är jag ändå helt normalt byggd, tycker jag.


 7. Elin skriver: 2 juni, 2021

  Dröm att ha små bröst som man kan packa in i en snygg bikini!

  Jag har prövat varenda bikini och baddräkt i detta avlånga land. Men har väl insett att det är bara för mig att klampa in på en sån tant underklädesaffär och be nån redig kassörska om hjälp att packa in dom.
  Varenda bikini eller baddräkt från kedja är antingen för små över baken eller för små över brösten. Då är jag ändå helt normalt byggd, tycker jag.


  1. Anna N skriver: 2 juni, 2021

   Hej Elin! Testa Saltabad. Bästa badkläderna som är både fina och sitter bra!


   1. Cecilia Blankens skriver: 3 juni, 2021

    Tack för tips!


 8. Sigrid skriver: 2 juni, 2021

  I senaste avsnittet av Skåpet uttryckte du kritik mot att så få av dina följare på Instagram lajkar reklamsamarbeten du gör där. Jag blev nyfiken hur det där fungerar. Får man betalt per lajk när man gör reklam?


 9. Sigrid skriver: 2 juni, 2021

  I senaste avsnittet av Skåpet uttryckte du kritik mot att så få av dina följare på Instagram lajkar reklamsamarbeten du gör där. Jag blev nyfiken på hur det där fungerar. Får man betalt per lajk när man gör reklam?


  1. Agnetha skriver: 3 juni, 2021

   Också väldigt nyfiken på detta! Jag är okunnig och behöver lite vänlig utbildning i hur reklamsamarbeten funkar. Jag bidrar gärna till att de influencers jag följer får betalt, men är samtidigt så nojig för att ge mina personuppgifter gratis på nåt som helst sätt till ännu fler företag som kan spamma mig, så därför är jag restriktiv att lajka reklam. Men nu kommenterar jag ändå med min e-postadress på ett reklamsamarbete… Svårt att navigera det här tycker jag!


   1. Cecilia Blankens skriver: 3 juni, 2021

    Hm, jag kan inte lova detta, men tror att det kanske bara blir som du beskriver om man lajkar en annons? Blir man verkligen ”förföljd” att att lajka eller kommentera en person som samarbetar med ett företag? Företaget har kanske inte ens egen annonsering?


    1. Agnetha skriver: 4 juni, 2021

     nej jag vet inte, det var därför jag undrade. 🙂 Vi lämnar så otroligt mycket digitala spår efter oss, ibland nojar jag över det och tycker att det känns jobbig, och ibland trycker jag undan ”storebror ser dig”. Det var mer en förklaring till varför jag nog ofta INTE lajkar reklaminlägg – oavsett person och plattform. Så då undrade jag om det verkligen är lajken på själva reklaminlägget som driver inkomsterna, men jag tolkar dig som att det är mer din känsla av att dina följare försvann i ett vaccuum när du gör reklaminlägg, och det är ju inte meningen. Jag tycker att du brukar ha smakfulla inlägg när du tipsar om produkter och kläder!


  2. Cecilia Blankens skriver: 3 juni, 2021

   Hallå! Nej, det får man inte, det är väl mer bara ett sätt att få bekräftelse, det där med likes. Känslan av att man får applåder (i form av många likes) när man visar bilder på sina barn eller fläker ut sitt privatliv, men när man faktiskt tjänar en peng på samma konto är de följare som kändes som vänner nyss knäpptysta och plötsligt helt opeppiga. Lite den känslan? Men också! Ett samarbete som ger bra engagemang, kommentarer, frågor eller peppe – uppskattas alltid av samarbetspartnern, som blir nöjd och kanske vill samarbeta igen?


 10. Emelie skriver: 3 juni, 2021

  Jag har varit skyldig till att inte trycka like på reklaminlägg. Men jag har som Johanna sa faktiskt inte fattat att likes skulle betyda något i pengar, så verkligen inte av anledningen att jag inte unnar någon inkomster. Det har bara känts som att ett personligt inlägg är mer utlämnande och därmed behöver mer pepp. Från och med nu kommer jag dock att likea betydligt mer frikostigt, bra att bli upplyst!


  1. Cecilia Blankens skriver: 6 juni, 2021

   Tack snälla! Ja det är ju verkligen en liten detalj i sammanhanget, men det blir kanske en känsla av missunnsamhet som dröjer sig kvar som inte känns så mysig kanske? Förstår att det inte är avsikten! Tack igen!


 11. Sarah skriver: 6 juni, 2021

  Himla fina baddräkter! Hur är bikinin från by Malene Birger i storlek?
  Tack för inspiration!


  1. Cecilia Blankens skriver: 6 juni, 2021

   Normal åt det större hållet skulle jag säga!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/har-kommer-helgen-4/