Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons

Tipsar-tisdag med rabatt på Blankens sandaler

Fortsätter med temat tipsar-tisdag!

  1. Rabatt på Blankens sandal The Mette!  

Jag gillar ju verkligen att skämma bort er trofasta fina läsare som hängt med här i bloggen så länge, med någon Blankens-rabatt då och då. Den här gången blir det på vår – om jag får säga det själv – otroliga sandal The Mette. De är gjord i ekocertifierat läder och har en mjuk och följsam rågummisula. Det här är en av våra klassiker, och varje sommar är den utan tvekan den sko jag använder mest. För att den är så lätt att bara hoppa i, är stilren men ändå intressant och superfin till allt från en härlig sommarklänning till jeans och kavaj. Den bruna med pärlor är ni för är år och känns så lyxig och underbar till vardagsplaggen. Koden THEMETTE20 gäller!

Annons
Annons

2. Konst och kreativitet

Härom dagen var vi hos konstnären Gustav Hjelmgrens otroliga studio i Gustavsberg. Han gör megastora tavlor i fantastiska färger och mönster, och bara att vara i den här kreativa kaos-miljön laddade mina energibatterier till 100 %. Kolla in hans verk och njut! Samtidigt vill jag också tipsa om att ta chansen, när den ges, att spendera en dag med en person som gör något helt annat än du själv – det är inte klokt vad mycket spännande som kan sägas och hända i en ny konstellation och över en kaffe. Tror det är så viktigt för hjärnan att kliva utanför sina cirklar då och då.

Annons

3. Skåpet Podcast

Är definitivt inte utanför min cirkel, utan väldigt mycket i den. Samtidigt gillar jag så mycket att spela in podden eftersom den alltid pushar mig att ta ställning, tycka och våga stå för det. Det senaste avsnittet kan ni lyssna på HÄR.

4. Dokumentär om hemlöshet i Stockholm

Tipsar om denna i senaste avsnittet av podden. En dokumentär om att vara hemlös i Stockholm som jag tyckte var både intressant och ibland gripande. Är så klart bara ett fragment av hur livet på gatan kan vara, men ändå väldigt spännande och viktig att höra. Lyssna HÄR

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/har-kommer-helgen-3/