Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons

The Lisa är tillbaka + bra (?) strategi

Annons

Här kommer två saker:

  1. The Lisa som sålt slut och sålt slut i igen hela hösten är äntligen tillbaka och skickas denna vecka! Hurra! Är väl inte precis en värdelös julklapp att ge sig själv heller?
  2. Detta jobbar jag efter: Stilren och stillsam outfit – som idag när jag var svart från topp till tå= KUL att braka på med vilda accessoarer och ytterplagg.
    Annons

    Och tvärtom. Spejsad outfit= mer stilrena accessoarer och ytterplagg. Är inte detta ett rätt rimligt och en kul klädstrategi att jobba efter?

Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/att-kora-bil-med-gott-samvete/