Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons

Testar: Gucci Westman

Den här artikeln innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Annons

I torsdags hade vi konferens med vår podd Skåpet – och på något sätt lyckades vi få in en tur till vad som utan tvekan är Stockholms – kanske världens bästa butik för smink och parfym. Bara smala men otroliga varumärken, och bara doftutbudet av nischade och intressanta parfymer gör att man gärna stannar i timmar.

Annons

Men den här gången var det Gucci Westmans make up-serie vi lockades av. Har varit sugen på att testa väldigt länge, men inte vågat beställa på nätet. Produkterna är svindyra men känns så lyxiga, och är framtagna för att skapa en slimmad och enkel men sjukt glowig och lyxig make up. Och det passar mig perfekt! Jag vill ha ögonbryn, fin hy, något mjukt med kanske någon nyans i på läppen, ibland mascara. Den översta bilden är produkterna jag ruinerade mig över Baby cheeks – en krämig rougestick till kinder och läppar. Highlighter stick  är en annan krämig variant som ger så mycket lyster till hyn att man baxnar. En otrolig liten sak i sminkväskan!

Annons

Den nedre bilden är min bantade necessär inför
sommaren. Gucci Westman-grejerna, solskyddsfaktor från Maria Åkerberg (reklamlänk via Apprl)  min favorit för ögonbrynen, brow paint från Rapide brows (reklamlänk via Apprl) Yves Rochers mascara som jag tipsat om innan, en liten påfyllningsbar flaska med min parfym, den lilla lilla tuben kan jag också varmt, djupt och innerligt rekommendera. Det är cc-creme från koreanska Erborian (reklamlänk via Apprl) som först ser helt lila ut, men sedan smälter in i ansiktet och jämnar ut, ger glow men utan att täcka eller ge ett sminkat intryck. Denna är overkligt bra. Thank me later.

6 kommentarer till “Testar: Gucci Westman”

 1. Ewa skriver: 19 juni, 2021

  Den Erborian produkten köpte jag sist du nämnde den och kommer aldrig sluta använda den. En räddare i nöden som får min hy se så snygg ut!
  Westmans smink är jag lite skeptisk till. Älskar highlightern men Baby Cheeks försvinner på mig efter typ 2 sek vilket är så synd för jag älskar förpackningen, färgen och formulan.
  You win some you loose some I guess 😉


 2. Erika skriver: 20 juni, 2021

  Blev nyfiken på Erborian-produkten: Är det bara till ögonen eller kan en använda den i hela ansiktet?


  1. Anna skriver: 20 juni, 2021

   Jag är oxå nyfiken på CC-krämen..använder du den som foundation?


   1. Ewa skriver: 24 juni, 2021

    Finns massor av Erborian produkter, den Cecilia rek ger snyggt glow till hela ansiktet men det finns en BB kräm som ska användas under ögonen.


  2. Helena skriver: 21 juni, 2021

   Hela fejset, det är som en utjämnande kräm, mycket dryg. Ingen känsla av kakigt smink eller puderdrivor, bara fint. Jag använder en ansiktsolja före så att krämen glider lätt.


 3. Anna skriver: 20 juni, 2021

  Undrar oxå om cc-krämen är bara till ögonen el om du använder i hela ansiktet..?


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/tipsar-tisdag/