Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons

Ställer Skåpet där det ska stå

Peppe och Johanna är inte bara två av mina bästa vänner, utan också två högljudda, roliga sanningssägare – och tillsammans gör vi podden Skåpet. Vi umgås – ofiltrerat och inte så tillrättalagt vill jag tro? Och analyserar och intellektualiserar aktuella ämnen – högt, lågt och där emellan.

Annons
Annons

Det vore så kul om ni ville umgås med oss i Skåpet – likea och följs oss även gärna när ni nu ändå är igång – och håller ni med eller inte så kan ni alltid kommentera och diskutera vidare här! Vi finns på Spotify och Itunes 

Kommentarer till “Ställer Skåpet där det ska stå”

  1. Amanda skriver: 22 februari, 2021

    ÄLSKAR att du börjat podda igen, och jag har redan frustat rakt ut av skratt för att ni är så JÄKLA roliga!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/best-of-helgen-2/