Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons

Ny favorit i garderoben

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Annons

Kollar på The Crown just nu, sent om sider, och blir som vanligt när jag sugs in i en sån snygg serie så oerhört inspirerad av favoritkaraktärerna. Som Elizabeth! Är på säsong 2, och bara älskar hennes looks när hon är på landsbygden i gummistövlar, trenchcoat och sjalett.

Annons

Nu är detta inte en sjalett men en anna trevlig sak om huvud och hals: För flera år sedan höll jag på som en dåre att ta fram vad vi kallade en fuskpolo. Ni vet en sån man hade när man var liten, en polo som man trädde över huvudet och som värmde bröstet. Blankens sålde stickat ett tag, och jag tänkte att en sådan ju verkligen hade varit lösningen på vintrar som kräver något varmt om halsen, men kanske inte nödvändigtvis en hel tröja under. Och halsduk är ju så bökigt? Vi fick aldrig fram någon bra, de blev för små och för dyra och till slut gav jag upp. Och ungefär i samma veva började Arket sälja sina fuskpolos i olika varianter, och så är det ju, en bra ide är man sällan ensam om att ha. Härom dagen haffade jag hur som helst denna! En krage med luva att ha under jackan. Eller över. Kul detalj och varmt och skönt – perfekt kombination! Hittade den på Arket – som också har denna fantastiska sak på samma tema; En stickad krage med luva. Så underbar! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/en-hallbar-outfit/