Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons
Post skriven tillsammans med mitt eget företag Blankens

Loafers en kärlekshistoria

Det var ändå rätt nyligen jag hittade kärleken till loafers. Kanske för att jag mest haft tunnare med hård sula innan, och att de alltid fått mig att känna mig mer elegant i stilen än jag egentligen är? Men så fann jag den sköna loafern. Den med rejäl sula, den som är lite chunky, den som är SÅ COOL till allt från en kjol, till jeans och till kavaj och byxor – och nu använder jag loafers jämt, och loafersutbudet hos Blankens har därmed också vuxit (man är ju inte dummare än att man gör skor man själv älskar att använda, nu när jag ändå gjort mig mödan och startat ett skoföretag). Låt mig få presentera!

The Mira är en chunky, kantig loafer i grainy grönt läder, eller i slätt svart läder. Den är en så fantastisk kontrast till kjol men lika snygg till jobbet. Den är döpt efter min systerdotter Mira som hade en liknande sko, som inte var bekväm eller särskilt välgjord. Jag fick helt enkelt göra en bättre variant åt henne! (Okej, inte bara till henne, men lite iaf?)

   

Loafer nummer 2: The Ebba. En klassiker vid det här laget. Mjuk rågummisula, svart läder med stor grain, och fina pärlor på toppen!

  

Sist ut: The Johanna! Ah, denna ljuvliga lilla sko i svartlackerat crocopräglat läder! Den kommer med både svarta och orange tofsar och de går att ta bort, så fritt fram att variera sig mellan färger eller inga tofsar alls! Kolla in den här

9 kommentarer till “Loafers en kärlekshistoria”

 1. Emma skriver: 22 juni, 2021

  Jag gillar idén men har tidigare varit som dig att jag känner mig som en fin dam. Kanske bokar in ett besök i butiken i höst när jag inte längre lever på lilla föräldraledighetspengen!


  1. Cecilia Blankens skriver: 22 juni, 2021

   Du är SÅ välkommen! Kul att ses!


 2. Linda skriver: 22 juni, 2021

  Den ljuva trenchen vilken är det🌸


 3. Jessica Hallbäck skriver: 23 juni, 2021

  Den första är precis en sån jag gått och fantiserat om på senaste!


 4. Sanna skriver: 23 juni, 2021

  Så fina, det svåra är att välja 🙂


 5. K skriver: 23 juni, 2021

  Jättekonstig fråga kanske, men hur är sulan utifrån ett knarr-perspektiv? Jag har ett par liknande (fast fulare, helt klart, haha) loafers som jag aldrig kan ha på jobb eftersom de tenderar att knarra SATAN på plastgolv. Stengolv och asfalt funkar. Skulle gärna byta ut till ett par oknarriga loafers 😌


  1. Cecilia Blankens skriver: 27 juni, 2021

   Ha! Oj! Har inte tänkt på något knarr alls när jag haft dem på mig, så jag tror inte det är ett problem faktiskt?


 6. Judit skriver: 25 juni, 2021

  Så fina men känns också lite ovant… håller din butik öppet eller är det fortfarande bokningar som gäller?


 7. Ewa skriver: 2 juli, 2021

  Hej, Jag älskar klackar, men jag har blivit tvungen att ”platta till mig litet” nu, efter ryggoperation. Min tanke är att grova skor, speciellt till kjol eller klänning, är inte snälla mot benens form. Smaken är som…, jag vet.


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/testar-gucci-westman/