Vad min inställning till kosttillskott är? Gubbig. Asch men vad ska det vara bra för-mässig. Skeptisk. Men! Så bjöd Luise Vindahl och Green Kitchen stories förra veckan in till lanseringen av sina kosttillskott. Och då plötsligt dammade gubben av sig. Och till Rosendals trädgårdar for sedan en nyfiken kvinna med många frågor i bagaget (ja det var alltså jag det). Jag känner Luise litegrann, vi tränar ihop då och då, och så mycket har jag lärt mig om henne att hon är en enormt slipad affärsperson, och vansinnigt noggrann med allt hon gör. Nivån på exakt allt är liksom helt overklig. Dessutom är hon helt dansk ovanpå det och bara det är ju underbart i sig. Vi fick en helt otrolig vegansk lunch och jag undrade som vanligt när jag ska kunna bli så där bra på att laga mat att jag kan få en bit pumpa att smaka helt amazing? Luise och hennes man David som hon driver Green Kitchen stories med - och så Puori som berättade om sitt samarbete och nya produkter. Puori har gjort kosttillskott länge och det här nya samarbetet är riktat mot veganer och vegetarianer. B12 är ju ett ämne man lätt får för lite av som vegetarian, Green Kitchen stories X Puori har tagit fram B12 genom fermenterad svamp, som sen blandats med blåbär (som ju är en superantioxidant) och jag har testat att strö den över frukostfilen och det smakar så gott och ger en så fin färg. Perfekt att ha i smoothies också! I samarbetet finns också en multivitamin och ett protein -med bara ekologiska och rena ingredienser. Kolla! Vi har samma skosmak också! Kanske kan det vara läge att fylla på vitamindepåerna inför hösten? Jag är iallafall väldigt glad för goodie bagen med alla produkter som jag fick!