Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons

Hotell Skansen i Båstad

Annons

Annons

I september vandrade jag mellan Torekov och Båstad tillsammans med min mamma och syster (det var verkligen ett par otroliga dagar som ni kan läsa mer om HÄR) – och jag har längtat tillbaka till den havsbadet, bastun och takpoolen på Hotell Skansen i Båstad sedan dess.

Annons
Annons

Så när det nu var dags för konferens med Blankens var det hit vi åkte. Älskar det här stället! Ger mig en känsla av Malibu och Sverige och något helt annat men ändå hetamt och lugnt och stilla. Vi tränar, badar, äter och jobbar och det är underbart! Stekhett tips på ställe att åka till om ni inte redan varit här!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/tipsar-tisdag-med-rabatt-pa-blankens-sandaler/