Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons
Annons

Hitta din nya unika servis på loppis

Nytt porslin är verkligen något som gör mig glad, hobbypsykologen i mig vill tro att det kommer från mormor som man alltid fick porslin av på födelsedagar och vid jul. Det blev liksom något viktigt från start.

Annons
Annons

I julas lade jag orimligt mycket tid på att samla ihop till en hel julservis från olika håll på tradera, övrig tid har jag gått och dragits med enormt tråkiga vita tallrikar de senaste åren. Vi köpte dem i all hast när vi skulle flytta till vårt första egna hus i LA som inte hyrdes eller var möblerat. Har aldrig gillat dem; men stått ut, för att en ny serie kostar ju skjortan och dessutom så onödigt? Inget fel på den jag har ju. Samtidigt varit oerhört sugen på något annat. Haft fingret på beställ-knappen med tallrikar i olika färger från Singular Society – men hållt mig, och tur var väl det. För sen var det Kristin som kom på den smarta idén att hålla sig till en färgskala och köpa blandade tallrikar på loppisar i den. Och det har jag gjort nu – här gäller det förstås att inte ha bråttom utan samla och leta och ha det som sin lilla sport – och resultatet är denna lilla servis i grönt, gult och ljust blått som är så fint att duka med! Att jag totalt betalt inte mer än 500 kronor för hela servisen är ju absolut en bonus!

Annons

2 kommentarer till “Hitta din nya unika servis på loppis”

  1. Klara skriver: 29 juni, 2021

    Får man önska ett inlägg om hur jag bäst stylar en knälång blå jeanskjol? Med sneakers känns det betydligt äldre och mer ”praktiskt” än mina snart 30. Ballerinas blir också damigt på fel sätt. Tänker stövlar på hösten, med what about sommarn? Hjälp!


  2. Elisabeth skriver: 20 juli, 2021

    Tack för ett härligt inspirationsinlägg om gamla serviser✨
    Jag har själv nyligen upptäckt glädjen med gamla vackra ting💚💛


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/loafers-en-karlekshistoria/