Jag har ju flyttat till Farsta, och för mig och oss är det verkligen himmelen på jorden. Det passar helt enkelt våra liv väldigt bra att bo här just nu. Nära vatten och natur (hey, vi bor 200 meter från en badplats, och lika nära ett stall och en golfbana), men ändå på tunnelbanelinjen och bara 10 minuters bilresa till Södermalm här i Stockholm. Andra fördelar med Farsta är att det liksom är... ett alldeles vanligt ställe. Varken snoffsigt, snobbigt eller särskilt stökigt. Det är väl i och för sig inte det hippaste plejset i stan direkt, men det är ju bara bra för då är priserna fortfarande någorlunda rimliga. Allt det här är fantastiska fördelar med min nya stadsdel, men bäst av allt är nog den lilla, lilla butiken som säljer munkar inne i centrum. Mig gravidmage och mina godiscravings jublar! För att inte tala om min USA-romantiserande del som bara älskar att sticka till "mallen" och komma hem med ett sexpack färgglada små doughnuts. Man kan nog med rättvisa säga att det här med munkar är en gravid-hang up. I vanliga fall är det inget jag dreglar över. Men nu måste jag vara min egen mamma och införa godisregler och sånt för att inte fullkomligt explodera innan den här graviditeten är över. Munkar, allt med citron, sparris. Sjukt sugen på allt detta. Vad jag inte pallar med? Cashew-nötter. Fy fan för cashew-nötter. Jag blir spyfärdig bara av tanken på de där små vidriga sakerna. Vad har ni haft för gravid-cravings? Och vad har ni bara inte stått ut med i matväg? Förra gången var det lasagne för min del. Herregud vad jag hatade lasagne.