Cecilia Blankens
Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn utanför Stockholm och på somrarna på Kinnekulle i Västergötland. Hon är från början modejournalist, men 2014 sadlade hon om och startade det sedan dess snabbt växande skomärket Blankens. Här i bloggen får ni hänga med i hennes omväxlande entreprenörsliv. Räkna med mycket mode, en hel del familjeliv och massor av åsikter. Cecilia har bloggat sedan 2005 och alltid haft ambitionen att hennes lilla plats på webben ska vara som en fritidsgård för kvinnor där vi diskuterar, inspirerar, stöttar och sprider kärlek.
Annons

Dagens tips!

  1. Nu kräver jag faktiskt att ni följer Monika Kichau på instagram (@monikakichau) för hon är så otroligt inspirerande. Den där sortens person jag alltid saknat. En människa med ett genuint modeintresse som har noll att göra med ängslighet eller prestige, utan bara det där lekfulla och behovet av att få vara och uttrycka den man är med sin smak och sin stil. Bara KOLLA här hur otroligt coolt och inspirerande hon matchar svart och vitt i en väldig massa varianter. Vill man inte bara hem och gå loss i sin egen garderob och prova allt med nya ögon? Gillar också att hon blandar högt och lågt, loppisfynd med lite nytt.

Annons

Annons

2. Jag kanske aldrig byter till något annat? Billig är den inte, men herregud vad mitt ansikte älskar John Masters Cleansing balm. Den håller mig mjuk och återfuktad och den doftar gott på ett lite mustig vis. Här kan du tipsas om lite fler favoritprodukter i mitt badrumsskåp!

Annons

3. Har ni hittat till Closely än? Jag såg deras annonser swisha förbi i instagramflödet och har gillat deras inkluderande inställning, både sett till ålder och kroppsform. Är ju helt SJUKT egentligen hur länge vi nöjt oss med underklädesannonser för kroppar som extremt få har: pinnsmala med megarattar? Closely är något annat och nu har jag provat dem också och min ge vilken härlig passform och skön känsla på trosorna. Vill varmt tipsa er om att kolla in!

Kommentarer till “Dagens tips!”

  1. Ellen skriver: 12 november, 2020

    Hej Cecilia! Jag har en fråga till dig; är lika gammal som du och tycker att det är jättesvårt att hitta en viss sorts kläder, nämligen kläder av bra kvalitet, sjysst tillverkade (både för miljön och arbetarna) och som dessutom är sexigt eleganta. Det är inga problem att hitta kläder av bra kvalitet och hållbart tillverkade, ofta väldigt fina, men de är i stort sett alltid ganska osexiga. Såna kläder har jag och de känns bäst 90 % av gångerna, men den där dagen då jag skulle vilja ha en urringad tröja eller kanske en figursmickrande klänning gapar det tomt i garderoben. Jag är mycket osugen på att köpa billiga polyesterkläder som någon influencer som jag aldrig har hört talas om har ”designat”. Har inte heller möjlighet att lägga många tusenlappar, så de dyraste märkena går också bort. Så något sorts mellansegment? Har du några tips om detta, eller kanske någon annan läsare? Hälsningar, Ellen C


Dela på:
Annons
Laddar
https://ceciliablankens.femina.se/mitt-liv/det-har-med-klackar/