Jag är svårt Start-beroende. När jag var liten var denna flingsort största tänkbara lyx och något jag kunde ligga och fantisera om så att det vattnades i munnen. Start och vindruvsjuice. Dessa två. Mamma tyckte att det var dyrt och onödigt så det hände bara någon gång om året att hon spårade ur bland butikshyllorna och köpte hem dessa delikatesser. Så sen jag blev vuxen och kunde bestämma över mina egna pengar har Start blivit något jag lyxar till med... jämt. Fast jag har gått över till Icas Crunchy Russin. Ja, jag vet, det är säkert skitonyttigt, men jag äter oftast hyfsat bra till, och någorlunda nyttigt över lag, så jag tänker att denna Crunchy-last inte gör så mycket. Men så läste jag i Kristins blogg om hur man fixar egen müsli och det lät så himla gott och kul att göra att jag nog banne mig ska ge det ett försök (oh NEJ! Jag håller verkligen på att bli min mamma! Det var ju just DETTA hon gjorde, som ersättning till de godare Start-flingorna. Egen müsli. Alltid lite bränd och osockrad. Inget vidare, tyckte jag då. Men i Kristins variant kunde man få ha i både honung och kokos - det låter smarrigt!). Ser också fram emot att efter att min müsli är klar få hälla upp den i en prydlig glasburk som gärna kan få stå lite synlig så att jag varje dag påminns om hur huslig och hälsosam jag är. Well, man kan åtminstone få försöka lura sig själv.