Annons

Annons


Kostym minus det tråkiga

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig.

Läs mer här.

Jag är inte precis typen som spenderar lejonparten av mina dagar i kostym. Men ibland så! Ibland antingen känner jag för en proprare look, eller så kräver ett möte eller liknande att jag ser lite ordnad ut. Vill och kan ju för den sakens skull förstås inte gå ifrån min stil – jobbar som vanligt med accessoarer och detaljer. Bästa knepet för att skapa en känsla av personlig stil med minimal ansträning, är att upprepa en färg eller detalj. Här matchar jag svarta byxor från Hope (reklamlänk via Apprl)  med gammal Kavaj från Lindex (här finns något liknande från Tiger (reklamlänk via Apprl) ) med en vit T-shirt, världens skönaste loafers (är i och för sig partisk i frågan, men lovar att jag är långt ifrån den enda som tycker det!) och till det smalt silverbälte och min The Montauk-plånbok som får jobba som väska med remmen på idag!

Annons

Känns fint att en dag i kostym kan vara både bekväm och lite cool ändå!


(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar