Ingen kan anklaga mig för att vara särskilt kunnig i köket, rent tekniskt så där. Men, däremot är jag en minifena (för storfenan, det är Kristin det) på att skaka fram riktigt bra rätter av det som råkar finnas i kylen. Här är ditt kylskåp på amatörnivå - det är min grej det. Och idag svängde jag ihop en lunch som blev så god att jag bara måste tipsa om den: Rå brysselkål som putsades och snoppades (säger man så om brysselkål?) och stektes i mycket smör och honung, salt och peppar. Sedan skivade jag i en gammal kycklingfilé (eller ja, gammal var den alltså inte, men den fanns färdigstekt och klar från gårdagens middag i kylen) och lät den fräsa med en stund. När allt började bli mjukt och lukta gott hällde jag upp på en tallrik, smulade fetaost över och toppade med citronpeppar. Mjaoooo vad gott! Ni vet säkert vid det här laget att varken dieter eller matregler är något för mig. Jag är helt enkelt typen som har svårt att vara så där svart eller vit och att sätta för strikta regler kring mig själv. Däremot tränar jag ganska så duktigt (började med det när Rio var omkring tio månader, jag var 31 och min kropp kändes som om den var 51) och har alltid gillat att äta bra. Känslan av att äta något som inte bara smakar gott och som jag dessutom vet innehåller en massa nyttigheter och förebygger sjukdomar (som till exempel brysselkål) är väldigt belönande.