Eftersom ni delat med er av så himla mycket härliga vegetariska recept, är det väl inte mer än rätt att jag gör samma sak? Min lunch idag blev en vidareutveckling av en julbordsfavorit: Stek ansade och rena brysselkålshalvor och garbanzobönor (eller annat valfritt gott) i smör och olja ett par minuter. Lägg i finhackad rödlök, vitlök samt rivet skal plus saft från en citron. Stek på ett par minuter till. Ringla sedan över honung och salta och peppra. Stek på ytterligare ett par minuter. Sedan blandade jag det varma med färsk spenat och mosad härlig avokado. Åh! Vitlöken, med citronen och honungen - vilka ljuvliga smaker! Och brysselkål som inte bara är gräsligt nyttigt utan också min favorit i grönsaksdisken - inte minst för att den är så liten och gullig. En förjäkla sympatisk kål helt enkelt. Jesus vilken smarrig lunch vi har här! Vad gäller matinspiration vet ni väl annars att det är min bästis och idol Kristin ni ska vända er till? Vi har känt varandra i 25 år och ändå hade jag ingen aning om exakt hur bra och inspirerande hon är och hur mycket hon kan innan hon började blogga och jag och en jäkla massa andra blev trogna followers. Nu har hon flyttat och hennes nya blogg heter Kristins och finns här!