Jag har ätit vegetariskt men inte varit vegetarian i två år nu. Egentligen har jag nog aldrig njutit av kött. Jo, en bra burgare är supergod ibland, eller en sån där smakrik korv. Men oftast var köttet jag proppade i mig dagligdags mest av vana. För att jag trodde att vegetariska alternativ var svåra och tråkiga. När poletten trillade ned och jag insåg hur otroligt många fördelarna är med att dra ned på köttätandet - det är att göra miljön och den egna hälsan en jättetjänst, att privatekonomin dessutom jublar av lycka är ytterligare en av många fler fördelar - så var det bara kul att ge sig ut på den vegetariska smakresa jag befunnit mig på sedan dess. Nya smaker, råvaror och kombinationer, så kul! Men! För mig har det aldrig känts nödvändigt att lejbla mig som vegetarian. Det händer att jag äter kött. Om jag känner för det. Det är skönt att inte begränsa sig. Det här inlägget skrivs i samarbete med GoGreen som slår ett slag för lunchetarian-livet, och det måste jag säga är så otroligt smart! Om övriga familjen är segare än du i överväxlingen till ett mer vegetariskt liv, kan du åtminstone göra som du vill på luncherna! GoGreen gör smakrika, spännande, veganska färdigrätter som på ett smidigt sätt låter dig vara precis hur mycket vego du vill på luncherna - resten av tiden gör du som du vill med! Just nu finns fyra olika rätter varav två, Chickpeas Tikka Masala och Asian Bean & Coconut Bowl, är helt nylanserade. Håll utkik för snart kommer fler inlägg om GoGreen - du får rabattkuponger och kan vara med och tävla om ett härlig vistelse på ett spa-retreat!