Annons

Annons


Helgen med lite av varje

Ny ligger de nedbäddade hos mig, alla tre barnen och lelle mannen och det känna tryggt och fint. Men! Jag är inte dummare än att jag har passat på att umgås järnet med kompisar och mig själv de tolv dagar jag varit i Sverige utan övriga familjen. Har alltid separationsångest innan jag ska åka från dem. Men sen när hejdå-et väl är sagt har jag aldrig dåligt samvete och är bra på att inte låta saknaden ta överhanden utan passar på att njuta av att inte ansvara över något annat än jobb.

Annons

I torsdags träffade jag ett gäng riktigt härliga kompisar på ett glas champagne på Dramatenterrasen och sen vidare på middag på Ling Long. Så härlig och inspirerande kväll.

I fredags sprang jag runt mellan möten och passade på att promenera en del och känna in Stockholm på bästa sätt. Var ärligt talat ganska less på Stockholm när vi flyttade härifrån för fem år sedan, men nu börjar det kännas riktigt fint varje gång jag kommer tillbaka. Kanske att jag behövde en liten break bara?

Ett glas vin med Miranda och Piff på Takparken, det labyrintliknande barsystemet ovanpå Urban Deli på Sveavägen. Så trevligt! Avslutade med middag på Brillo. Så mycket att prata ikapp!

I lördags fortsatte mina sociala äventyr. Först med att jag satt i Blankens lilla butik på eftermiddagen och snackade med kunder som kom förbi – på kvällen träffade jag Peppe och Magnus som just landat i stan, influgna för sommaren från LA. Hängde vid Hornstull och när de andra gick hem tog jag och Goldie en promenad över Västerbron som jag tycker är en av Stockholms absolut finaste platser.

Söndagen inleddes med en tur till återvinningscentralen åt min svärmor. Sedan var det dags att börja åka mot Arlanda för att hämta familjen som äntligen skulle landa. Men först ett stopp vid Norr Mälarstrand för att rasta Goldie och låta henne svalka sig lite i vattnet.

Svärmor förresten! Här är både hon och Goldie. Brukar alltid bo hos henne i Årsta när jag är i Stockholm, och jag blir så ompysslad och bortskämd att det inte är klokt. Gillar båda dessa damer mycket!

Så kom de äntligen och det var fantastiskt att få krama om mina ungar igen. För att de inte skulle somna för tidigt åkte vi till Hellasgården och tog ett kvällsdopp, och det var verkligen otroligt härligt. Sedan hem till svärmor och dricka varm choklad och äta Skogaholmslimpa, nu hoppas jag bara att jetlagen inte blir för jäklig för barnen utan att vi får sova hyfsat. Imorgon är det måndag hörni! Inte illa det heller.


2 kommentarer till “Helgen med lite av varje”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar