Annons

Annons


Garderobsutmaning: Vad gör man när man är trött på exakt ALLT i garderoben?

Hörni, här kommer en garderobsutmaning från Ewa!

Cecilia, gillar din blogg så starkt! Undrar hur du gör när du känner dig trött på exakt ALLT i din garderob? Känns som att jag har gått i samma kläder typ hela vintern och har noll inspiration just nu. Vill inte byta ut min garderob för jag gillar mina kläder egentligen men har fastnat i svart T-shirt och jeans. Tror alla har detta problem ibland, hur gör du? Ny ögonskugga? Cool scarf (vart)? Du fattar grejen. Tar tacksamt emot tips!

Annons

Okej Ewa – här kommer tipsen som undantagslöst och alltid hjälper mig när jag fastnar där du är!

  1. Gå igenom din garderob. Bland högarna och galgarna av plagg kan det finnas något som du glömt, inte använt på länge, gillade förr men tröttnat på och nu är redo att plocka fram igen. Det är inspirerande att se sin garderob framför sig, och nästan alltid blir en förvånad över att det faktiskt finns så mycket mer där inne än du kanske tror eller känner!
  2. Fundera över om du kan använda några av de gamla plaggen på nya sätt? Några jeans kanske kan kapas till ankellängd? Skjortan blir kanske helt annan när ärmarna viks upp? Tunnare plagg som fortfarande känns för kalla kan kläs i lager på lager? Jeansjackan får kanske extraknäcka som kavaj? Skjortklänningen kanske funkar perfekt över ett par smala jeans? Eller till stövlar med ett skärp i midjan? Tänk kreativt och var inte rädd att göra fel. Det kan liksom inte bli så värst fel ändå. Det är kul att leka och laborera med kläderna som redan finns i garderoben och det är kul att upptäcka nya sätt att använda dem.
  3. En gammal sanning som tål att upprepas: Accessoarer och detaljer är ALLT för att ge gamla plagg ny livskraft. Brassa på med färg och statementdetaljer. Stora smycken, smink i starka färger. Jag har ett orange matt läppstift från Armani som är min go to när jag känner mig tråkig. Och den här underbara scarfen med trycket Vive La Resistance som jag fick på min fölsis är en ny favorit! Så fin att ha i halsen till en T-shirt, eller i håret! Blankens Sunday-sandaler är också perfekta små smycken som lägger ett personlig stil-filter över vilken outfit som helst.
  4. Jag älskar att dra ett varv i en bra second hand-shop om jag behöver ny inspiration. Där kan jag hitta de där plaggen och detaljerna som adderar en massa kul till mina gamla invanda outfits. Ett världsbäst sätt att uppdatera garderoben och samtidigt vara snäll mot både plånboken och miljön!

Har ni som läser andra tips? Bring it on!


(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar