Annons

Annons


Fantastiska vintage-mattor

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig.

Läs mer här.

Det tog ett tag innan jag fattade vad som gör hela – alltså hela – skillnaden i ett hem. Från tråk till megamys med rätt matta (och okej, kanske lite satsad belysning också). När Blankens invigde sitt nya fina showroom och butik på Upplandsgatan i Stockholm förrförra veckan var vi noga med just mattan och hittade den här helt otroligt fina i Ellos utbud av vintagemattor (reklamlänk via Apprl) .

Annons

Nu har mattorna äntligen släppts till allmänheten (vi hade tur och fick haffa en innan alla andra!) och jag måste nästan utfärda en varning med risk för att ni blir vimmelkantiga och matta (pun not intended. Actually) av alla otroliga skapelser.

Se denna (reklamlänk via Apprl) bara!

Eller den här (reklamlänk via Apprl) ?

Okej, det var dagens tips. Nu undrar jag bara för mig själv hur många mattor jag kan lyckas knö in i sommarstugan utan att det börjar bli märkligt?


(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar