Annons

Annons


Värt ett stopp i sommar

Vid E20 precis innan Göteborg om du kommer norrifrån ligger Nääs. Här finns förutom Bomullsfabriken, som utan tvekan är en av de bättre svenska butiker jag varit i (och som också kommer börja sälja Blankens i höst, hurra!) en deli, den otroliga inredningsbutiken Brique och ett hotell i det gamla spinneriet, med utsikt över vattnet.

Annons

Nere vid vattenbrynet finns trampbåtar, solstolar, och ett badhus med kalla och varma pooler, bastuar och brygga så att det bara är att hoppa i sjön för den som vill det. Det var helt underbart att ta ett morgondopp här i morse! Jag och Johanna besökte Bomullsfabriken och passade på att bo på hotellet och äta på den härliga restaurangen. Så gott! Så fint! Så härligt tips om du är ute på vägarna i sommar!


2 kommentarer till “Värt ett stopp i sommar”

  1. Hej, vet inte om du tar dig an fler garderobsutmaningar, men jag testar! Är en 30-årig småbarnsmamma på liten ort med hyfsad vardags stil. Men vad FASEN har man på sig annars? När man åker bort med sina kompisar på weekend resa, eller på en go middag ute? Är helt vilse… kan man tex fortfarande ha svarta stuprörsjeans? hoppas på lite inspiration, älskar din stil och att följa din vardag på bloggen och podden, sjukt bra inställning till livet <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar