Annons

Annons


Sista chansen – 20 % rabatt

Skrivet i samarbete med Blankens.Dessa härliga The Ibiza-espadriller och The Veronica-sandaler och mycket mer – ja hela Blankens vårkollektion faktiskt, inklusive väskor och barnskor – kan ni fram till och med söndag (sista dagen den 12/5!) handla med 20% rabatt om ni checkar ut med vår samarbetspartner Masterpass by Mastercard och uppger koden MASTERPASS i kassan.

Annons

Ni måste alltså betala med Masterpass för att kunna använda koden – om det och övriga begränsningar (som att köpet gäller upp till 2000 kr) kan ni läsa här!


4 kommentarer till “Sista chansen – 20 % rabatt”

  1. Supersnygg sko du har på dig hör! Vad heter modellen och vart hittar jag den? (Kan vara ett blindstyre men var inne på hemsidan och såg inte dem där.)
    <3 Tessi

  2. Oh nooo! Skulle precis beställa ett par snajdiga svarta The Riverside & hälla ner min knotiga fot i och samtidigt skaffa mig Masterpass för fin rabattkod och så upptäcker jag till min fasa att min bank inte är en av de anslutna 😭😱 svårt antiklimax 😅💦 vad göra 🙈🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar