Annons

Annons


Om mobil-regler och att hitta sin egen typ av meditation

Vi har ju en podd! Jag och Johanna Swanberg. Jag tänker att ni kanske lika mycket som jag ofta saknar att hänga med kompisar så där ofta och mycket som en gjorde förr. Det är där poddar kommer in i bilden för mig. Mellan hämtning och lämning, och matlagning och kaos är det så fint att spendera en stund i trafiken tillsammans med en podd. Inte riktigt, men hyfsat nära att umgås med folk – men utan att behöva göra den sociala ansträningen själv.

Annons

I avsnitt 130 – Muppienallen – av Blankens Swanberg pratar vi om mobiltelefoner. Och barn. Och regler för mobiltelefoner och barn. Låter kanske inte svinsexigt men jag tror och hoppas att det kan finnas något bra där. Och så identifierar vi att meditation inte behöver betyda dyra klasser, rökelse och haremsbyxor utan kan vara att måla en vägg och om och om igen tänka på det exakta ögonblicket när en hörde talas om Google första gången. Dessutom letar jag en barnbokskompanjon! Lyssna! Och kommentera gärna!


(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar