Annons

Annons


Glad midsommar och mitt i jordbävningen

Piper in lite snabbt här för att säga glad midsommar! Men också: tänk att jag skulle behöva åka från extremt jordbävningsriskabla LA till västgötaslätten för att få uppleva en rejäl jordbävning? Vaknade i morse av att det kändes som att en tunnelbanetåg rusade fram under sängen. Det vara bara 10 sekunder men jag hann fundera en hel del på vad det kunde vara innan jag drog slutsatsen att det inte kunde vara något annat än jordbävning. Spännande faktiskt!

Annons

En annan sak: det är en jäkla lyxig guldkant att min bästis Kristin och hennes snubbe Patrik är bäst i världen på att laga mat och att vi oftast firar midsommar ihop och jag får bli så bortskämd till dregelnjutnivå av de här två. Fantiserar så här på dagen efter-kvisten om chili och vitlöksräkorna med en helt jävla otrolig salsa till som vi åt igår kväll.


(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar