Annons

Annons


Garderobsutmaning: Middagsklädsel, tips tack!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig.

Läs mer här.

Kristina dundrar in med garderobsutmaningen nedan:

Hej, vet inte om du tar dig an fler garderobsutmaningar, men jag testar! Är en 30-årig småbarnsmamma på liten ort med hyfsad vardags stil. Men vad FASEN har man på sig annars? När man åker bort med sina kompisar på weekend resa, eller på en go middag ute? Är helt vilse… kan man tex fortfarande ha svarta stuprörsjeans? hoppas på lite inspiration, älskar din stil och att följa din vardag på bloggen och podden, sjukt bra inställning till livet.

Annons

Tack gulle-Kristina för snälla ord! Bring it on med garderobsutmaningarna bara, är ni fler som har någon på lager går det bra att haspla ur er i kommentarsfältet nedan.

Jag tänker så här: Roligaste partystilen, middagsstilen, eller åka-på-weekend-med-kompisarna-stilen är kanske den som inte ligger allt för långt borta från din vanliga stil. Ingen gillar att känna sig utklädd, men att känna sig som en uppdaterad och lyxigare version av sig själv är ingen dum känsla alls. Och så klart du kan ha stuprörsjeans! Känner du att de behöver uppdateras kan du kanske klippa av dem i ankellängd? Matcha dem med något nytt plagg? Eller ha dem till nya skor? Brassa på med accessoarer. Lite som nedan kanske?

Manchesterkavaj från Filippa K (reklamlänk via Apprl) , Örhängen Sophie by Sophie (reklamlänk via Apprl) , skor The Riverside från Blankens,  perfekt randig top, Stylein (reklamlänk via Apprl) , croppade Skinny jeans (reklamlänk via Apprl) .

Eller så fixar du en helt fantastisk partyoutfit med dina skinny jeans, (reklamlänk via Apprl) ett par sandaler som inte precis är oglamourösa och den här toppen från Stylein (reklamlänk via Apprl)  som liksom inte kan gå fel.

Badrumsselfie från en middag på stan för inte så länge sen. Vintageköpt (och rätt så sprallig!) skinnjacka, svarta jeans och så det viktigaste förstås: Skor som sätter tonen för hela dig! Kul ska det vara! Och modigt! Säga något om den du är.


2 kommentarer till “Garderobsutmaning: Middagsklädsel, tips tack!”

  1. Åh, tack snälla du för superbra svar!!! Klipper genast av jeansen och känner definitivt att färgglada skor och roligare accessoarer måste bli nästa investering, inte krångla till det så mycket för mig själv 🙂

  2. Åh hjälp mig innan jag googlar ihjäl mig på olika shoppingsighter!
    Såhär: 40-ärs fest ( min!) i citymiljö- september.
    Jag har skorna klara- pumps i ”dustty blue” mocca. Som en skata har jag alltid älskat allt som glittrar men dett mäste också vara bekvämt så man kan studsa runt hela kvällen…

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar