Annons

Annons


Fint till öronen!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

På allmän begäran – närå, men ett par stycken frågade  faktiskt efter tips på örhängen. Ja då rycker jag gärna ut förstås! Jag gillar enkla men personliga smycken, sådan som säger något men inte tar över.

Annons

Från vänster och nedåt: Embellished bird, sterling silver earrings, Miu Miu, Colour block hoops, Cos Moon studs, Sophie by Sophie – enkelt och alltid fint! Bead circle studs, & Other stories Pearl Coronet Ring, Maria Tash (kolla in hennes grejer för helt otroliga piercingsmycken!) Lavani circle Negro Moon mother of pearl, Thomas Ssabo (Älskar! Så fint att ha i ena örat, och bara en enkel guld-stud i det andra) Aros Perseida, Lavani Jewels  Earrings Circle, Thomas Ssabo  Positano gold-plated earrings Aurelie Bidermann

 

 

 

 

 

 


Kommentarer till “Fint till öronen!”

  1. Så fina! Du som är en fena 😉 på att snoka rätt på coola grejor…. Nåt fint och roligt för oss som inte är piercade i örsnibbarna … Har superofta clips, men skulle vilja ha lite roligare är glitter och balunz och liknande .

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)


 Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar